dilluns, de juny 14, 2004

reunió aquest dijous

nens, bé i nenes, que tal estem eh? aquest ordinador no funciona gairebé, ara puc escriure un missatge i ahir a la tarda tota l'estona intentant penjant-ne un, en fi, que us semblaria quedar aquest dijous a les 20.30 hores on sempre, a la plaça del pi, per tal de parlar del tema de la sala? he estat trucant a diversos llocs durant tot el matí, la sala beckett m'han dit que ara al juliol tenen una sala lliure però que s'hauria d'anar a mirar. referent a l'obra escrita, havia pensat, la nit de sant joan, tot i que l'ombres de lloguer si l'acabo de retocar pot quedar prou be per representar. mmm estic acabant d'escriure a l'ordinador per passar-vos l'altra obra anterior, " l'ambulatori", aquesta també crec que pot estar be per fer-la. un classic, no se si shakespeare seria potser massa fort. dijous ho discutim. apa bona setmana!!

1 Comentaris:

Blogger Miquel va dir...

Jo aquest cop no hi podré anar. Estic preparant una proposta de projecte per a un client molt important i "trasnochu" més que el Conde Brácula, jaaalr.

Cristina, he vist que tenia una trucada perduda al mòbil. Suposo que era per això. No et preocupis, que segueixo el blog diàriament.

A10.

8:06 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici