dissabte, de juliol 30, 2005

Per fi VACANCES!!

Bones!! Per fi vacances, i per fi he acabat la meva marató de feina... em sap molt greu haver faltat aquesta setmana, però molt eh?? què més hauria volgut jo que haver pogut venir i no haver de currar 16 hores al dia... he acabat rebentada de veritat, amb un cansanci psicològic i una mala òstia que no us podeu imaginar (o si) però vaja, com bé em vas informar Ramón, m'aviseu si quedeu durant l'agost, espero no tenir cap problema més perquè la setmana passada realment no va ser la meva, quin horror!! Ara, això sí, he agafat les vacances amb moltes més ganes que mai!! Un petonàs a tothom i a disfrutar de les vacances (qui les tingui)!!! Petons Teresa.

dimecres, de juliol 20, 2005

Trilita

Ahir va sortir l'esquetx de les embarassades al Trilita. M'ho ha dit mon germà. He mirat a la web de TV3 i no està el vídeo. Algú el pot aconseguir?

divendres, de juliol 15, 2005

EII, JO STIC MOLT CONTENTA...

Hola gent, soc la Teresa, estic una mica liada amb això del blog, pq tot i q jo tb en tinc un, aquest és una mica diferent, però buenu, ja m'aniré acostumant i aniré investigant.
He estat llegint una mica el que havíeu escrit vosaltres anteriorment, he vist que potser va haver algun mal rotllo? Suposo q és cosa normal oi?
Jo estic molt contenta de formar part del vostre grup de teatre i encara q el meu debut sigui en un teatre al carrer, m'esforçaré al màxim possible i com que tinc tot l'agost per estudiar-me a la perfecció el meu paper, intentaré brodar-ho al màxim possible, a més, què seria de la vida sense aquests moments en que pots fer el q et plau dalt d'un escenari? compartir estones amb gent, q potser d'una altra manera no us hagués conegut?
I res, que estic molt contenta per tot això, ara que jo sempre acostumo a estar contenta i fer bona cara, el dia q estigui de males ja ho sabreu ja... jejejejje, q tinc una mala òstia... però no us espanteu pq en general em porto molt bé amb els que es porten bé amb mi, ja m'anireu coneixent no?
I doncs, ja està, ja aniré posant cosetes per aki, que a mi això de l'internet m'interessa, més q res pq tinc força hores a la meva feina.
Petonets. Teresa.

dimarts, de juliol 05, 2005

Dijous, que no falti ningú

M'ha assegurat una noia que es diu Teresa que vindrà a veure'ns dijous dia 7. Està interessada en formar part del grup.

mq.