dimecres, de desembre 29, 2004

l' assaig d'ahir...que ha passat?

al final ahir que vau fer? vaig arribar a les 21 hores i el convent estava tancat!! bueno no se digueu alguna coseta !! demà hi ha assaig normal amb el dire inclos. Res que demà ens veiem allà. Petonets a tots i totes.

dimarts, de desembre 28, 2004

Gràcies per tot

Amics, la vida dóna tantes voltes...
L'altre dia, fent el pallasso en un restaurant amb els amics, se'm va apropar una senyora i em va dir si m'agradaria dedicar-m'hi professionalment. Mira, li vaig fer gràcia. Al principi creia que s'estava quedant amb mi, però després vaig veure els seus acomanyants i en vaig reconéixer algun: eren de La Cubana! Vaig flipar. Els vaig dir que ara per ara tenia una feina i que no la podia deixar a mitges, però ells van insistir en que fes una prova. Ahir hi vaig anar, i els va agradar tant que començaré a assajar la setmana que ve (tenen pressa per una baixa d'última hora). Els assajos són diaris, de 17 a 21 hores, així que haurem de buscar un altre Tonet-Marc-Etc, tot i que en Roger ho faria de perles.
Bé, ja us explicaré què tal l'experiència. Ah! I aviseu-me quan estreneu.

divendres, de desembre 10, 2004

Amic invisible

El regal de l'amic invisible haurà de ser lliurat el dijous 23 de desembre.
Recordo que no hi ha import mínim (ni màxim), però no s'acceptaran objectes defectuosos, en mal estat o insalubres (preservatius usats o caducats, caques de gos, xiclets mastegats o ex-dones).
Sancions
Qui no dugui el regal haurà de convidar a (quinto o similar)+pinxo a la resta.