dilluns, de setembre 27, 2004

Actors, directors i demés ànimes de les tarimes...
Avui he fet 31 anyets! Sé que és una mica tard per a començar una carrera cap a l'estrellat artístic, però millor tard que mai.

Fins demà a l'assaig.

En Miquel fa 31 anys



diumenge, de setembre 26, 2004

si, perfecte!!

a quina hora pujaras a Barcelona? tenim assaig però podriem anar a pendre alguna cosa abans, digue'ns l'hora i on et va bé quedar!! un petonet maca.

dimarts, de setembre 14, 2004

primer dia d'assaig

Bè, desitjant que tots hagueu passat unes bones vacances.

Passo cadena:
- dijous dia 16/09/2004
- 20.15 hores
- 5 euros (portar-los)
- Convent de Sant Agusti situat al carrer comerç al costat del Museu de la Xocolata (metro linia 4, groga a Jaume I o si no Arc de Triomf, linia 1, vermella)

En principi assajarem aquí fins al desembre i durant tot el mes de gener assajarem i estrenarem al Pati Llimona.


dimarts, de setembre 07, 2004

Dies d'assaig

Hola penya,

No recordo si ja teníem determinats els dies d'assaig o si depenia de les sales. Algú em pot dir en quina situació estem? Merci.

dijous, de setembre 02, 2004

tinc entrades amb descompte per a la celestina

He rebut això:

LA CELESTINA
TEATRE LLIURE · SALA FABIÀ PUIGSERVER
Dates per a aquesta oferta:
dimecres 8 i dijous 9 de setembre



· De Fernando de Rojas · Direcció Robert Lepage · Amb Núria Espert, Carmen Arévalo, David Selvas i Pep Molina, entre d'altres


PER TAN SOLS 7€ L'ENTRADA! (preu normal: 16€)


NÚRIA ESPERT, CELESTINA DE LUXE


El clàssic de Rojas agafa una ressonància contemporània a través de la visió del nord americà Robert Lepage. L'obra compta amb una Celestina de luxe: Núria Espert es posa a la pell de l'avariciosa dona que, aprofitant-se dels sentiments d'una parella d'enamorats, desencadena un seguit de traïcions que acabaran en tragèdia. Al maremàgnum d'idees i corrents de finals del segle XV, a Burgos i Salamanca, el món estava en efervescència. Avui ens trobem en un remolí semblant, en el què floreixen cultures diferents i s'enfronten conviccions morals, polítiques i religioses de tota mena. És per això que ara és el moment oportú per indagar a La Celestina, una obra magna del drama mundial. Una oportunitat única per veure un clàssic de la mà d'un dels millors directors del nostre temps.



Qui s'apunta? Hauria de saber-ho el més aviat possible per comprar les entrades, ja em direu alguna cosa