divendres, d’agost 27, 2004

recordeu que dilluns em quedat oi?

Aquest matí, he passat per la botiga de la Marta, i hem decidit que com que ningú diu res quedar i passar cadena les dues, ok? En vista que el nostre company i amic, a més de taxista no ens ha ofert sopar...si es pot dir aixi a casa seva, quedarem com sempre al pi a les 20.00 hores el dilluns dia 30 d'agost per tal de començar assajar l'obra, per cert com porteu la memòria? Si algú té una proposta millor que l'anterior que ho faci saber el més aviat possible, ok? us deixa una servidora que té la panxa remoguda!

dimarts, d’agost 03, 2004

Dimecres no puc anar

Ho sento, nois i noies, però per causa major demà dimecres no puc quedar. M'acaben de recordar que ve un parell de dies a Barcelona una cosina meva que viu a Los Angeles, i que li fem un sopar de benvinguda precissament demà. No obstant, estaré amb el mòbil connectat per si he de participar en cap votació.

mq.

L'altra Cristina

Hola, gent.

Voldria donar d'alta l'altra Cristina, però no trobo ni el seu e-mail ni el seu cognom. Algú me'ls pot passar a miquel_nieto@hotmail.com ? Merci.

Per cert, de les 2 obres pre-seleccionades m'agrada més "Mots en joc".

Miquel.

ei gent! esteu vius o k??

res... escric aqui unes linies perquè quedin en la mèmoria...de tots i totes. Crec que la meva nova obra portarà molt que xerrar.... per cert ningú ha trobat un títol o reserveu per dimecres?També dir-vos que ahir dilluns dia 2/8/04. Va ser l'aniversari del nostre estimadissim taxista, si es pot dir aixì...jeje... quants? 38?35?... ell mateix ens ho dirà. En principi aquest dimecres, es a dir, demà mateix per ser més exactes, tenim una cita...oi com sona aixó de la cita, de fet aqui sempre escric jo, he arribat a la conclusió que li teniu respecte aquest bitxo raro!!! He de donar-vos una noticia...bé un parell esclar. En principi, no, tothom bé i sap que hi ha la reunió i prepareu-vos perquè hi haurà festa grossa! De totes maneres, no em feu molt de cas, no ho he dit mai, però quan tinc son, xerro molt! i clar ara tinc son es tard...