diumenge, de juliol 25, 2004

Canvi d'escenari completament... Turuturu!!!

ei mestres! Primer de tot, passo cadena, dimecres a les 20.30 hores al Fresco que hi ha al carrer del carme. soparem allà tots plegats. I ara una noticia bomba super-hiper-mega  "TRANS-CULTURAL".... Aquesta nit us passarè al vostre mail un troç del primer acta de la meva nova obra, una obra que portarà cua i misteri i... podeu col·laborar en una cosa... el Titol. Si sembla  mentida però encara no hi ha títol per tan un cop llegides les 10 pagines que tenim fins ara, cadascu de vosaltres penja al super bloc un títol d'acord? venga ah i no cal que us llegiu les altres dues  obres perquè aquesta... FLIPAREU TURUTURU!!

dimarts, de juliol 20, 2004

divendres 23 de juliol de 2004

es convoca reunió a les 20.30 hores al mateix lloc de sempre... al pi, on si no? jeje. Carn de psiquiàtric  crua i Mots en joc són les dues obres escollides pel públic assistent. Abans de divendres qui les trobi publicades, és a dir, amb el text a la mà, que es posi en contacte amb el Josep Maria per tal de que ell, molt amablement farà les fotocopies corresponents. Apa doncs això ha estat la reunió d'avui. Fins divendres al pi a les 20.30 hores.

dilluns, de juliol 19, 2004

REMEMBER TOMORROW!!

Des de luego no escriviu res de res eh!! li teniu por, un que l'ordinador no em funciona, l'altra que no s'em conecta internet...dunks aneu a un ciber cafe mira que es facil. Desde luegu, res escric aqui un missatget perque passeu cadena, si voleu clar perque portem una conya amb tot plegat... que demà a les 20.30 hores al pi...on si no! haurem de canviar de lloc...o no? :) Bona nit i Bon dia a tots.

dissabte, de juliol 10, 2004

MILLOR DIMECRES!

En comptes de dimarts, anem al teatre dimecres, per tan a les 19.00 hores allà la Plaça Catalunya al costat del tiket 3 !

DIMARTS ANEM AL TEATRE I PUNTO!!

En vista que hi ha gent que es pren aixó de la pàgina a catxondeo, ... dimarts k
bé anem al teatre, per tant ja us podeu anar apuntant i dient quantes persones sereu, si vindreu amb la xati, amb el perriquito, o amb la veïna!! L'obra ... mmm ... crec que el REI LEAR pot estar molt bé, també hi ha FAMA bueno poseu la que més gràcia us faci. Llavors convoco i per tant passo cadena... dimarts a les 19.00 hores a la Plaça Catalunya just davant d'on posa TICKET 3, ok? de totes maneres passarè cadena. Apa bona nit i penjeu aquí el que... el que us doni la gana, a fi de comptes ho feu igualment!

dimecres, de juliol 07, 2004

feu els deures macos i maques!!

bè, en vista que ningú escriu, ho farè jo! sembla que li tingueu por aquest catxarro... a veure ahir a la tarda vaig anar al centre civic convent de sant Agusti. La noia que ho porta, no hi era, em van fer una fotocopia i fins aquesta tarda la noia no hi va. Em trucaràn o sino passaré jo. A veure que més havia de dir... a si, l'obra de teatre el REI LEAR que s'estrena avui, està al tiket 3 i dimarts que bé val 12 euros, els preus varien segons el dia. L'altra obra, FAMA els dimecres i dijous val 26 euros, descompte amb carnet jove...tot i que no es per faltar però n'hi ha alguns,bé tots els nois de la companyia que no jove res!!! no va es broma però la resta de dies es molt més car! llavors jo crec que dimecres que bé o dijous estaria bé anar-hi! Després hi ha l'obra THE BACKROOM que el super Ramon va dir que tenia una entrada gratuita i l'obra esta penjada a la pagina www.atrapalo.com. feu-hi una ullada. També comentar-vos que estic fent una ullada a les cases rurals o alguna cosa per l'estil...perquè jo vaig dir-ho en serio això de marxar dos dies fora de la ciutat, per perdre la vergonya no creieu?? Llavors vull que cadascu faci dues coses: primera la setmana que bé anirem al teatre (ho he decidit perque aqui ningu decideix res i menys el dire, eh dire!!) voto per dimarts o sino dimecres, quin dia us va bé? ho apunteu en aquesta super pagina. L'altra cosa que heu de fer es dir quin dia d'aqui al septembre (que mira que hi han dies, tu!) us aniria bé anar a perdre la vergonya fora de Barcelona, o sigui, marxar dos dies: un per anar i un altre per tornar, potser empalmem i tot :) apa nois i noies, feu els deures eh perquè sino MOLT MALAMENT!

dijous, de juliol 01, 2004

demà divendres podriem anar al teatre!!

he trobat en una pagina web una obra que dura una hora de les 21.00 hores a les 22.00 hores i es fa a l'espai escenic JOAN BROSSA!! l'obra costa 8 euros (si es fa amb aquesta adreça www.atrapalo.com) si quedem a les 20.30 hores al pi, no hi ha gaire troç fins al carrer allada vermella... de totes maneres es una proposta... hi ha gent com el Roger o la Marta que demà no podràn venir, per tan dilluns sens falta TOTS a la reunió perquè es important.